קול קורא לשנה האקדמית תשפ"ג 2021-2022 | בית הספר לרוקחות

קול קורא לשנה האקדמית תשפ"ג 2021-2022

קול קורא למשרה אקדמית במסלול הנלווה לשנה האקדמית תשפ"ג

לאור ההרחבה בהוראת מקצוע הרוקחות הקלינית, הן לתואר בוגר והן בתכנית ה- PharmD, ביה״ס לרוקחות מזמין בזאת רוקחים/רוקחות קליניים/קליניות מובילים/ות להגיש מועמדות למשרה במסלול הנלווה בהיקף של עד 50% משרה לשנת האקדמית תשפ"ג.

קליטת המורים במסלול הנלווה תהייה על בסיס המצוינות המקצועית שלהם ברוקחות קלינית ותרומתם לפיתוח המקצועי של התחום בביה"ס.

הכישורים הנדרשים:

1. תואר דוקטור ברוקחות קלינית (PharmD). תואר נוסף PhD או MD יהווה יתרון.
  2. ניסיון של לפחות שלוש שנים בתחום הרוקחות הקלינית. למועמד/ת צריך להיות ניסיון קליני בשימוש מושכל בתרופות הן ברובד הטיפול בחולה היחיד והן ברובד התווית מדיניות.
  3. בעלי/ות כישורי הוראה והדרכה ברוקחות קלינית על בסיס ידע וניסיון מעשי. עדיפות לבעלי/ות ניסיון בהוראה במסגרת אקדמית.
  4. יכולת ליזום ולהדריך עבודות מחקר ומיזמים מקצועיים בתחום. פרסומים בספרות המקצועית ויכולת לגייס מענקי מחקר יהוו יתרון.
  5. למשרה יתמנו רוקחים/ות קליניים/ות בעלי/ות מיומנות מקצועית גבוהה אשר זכו להכרה כמומחים/ות במקצוע עם ניסיון מעשי בתחום מומחיות זה.

מועמדים/ות מתבקשים להגיש את המסמכים הבאים לא יאוחר מיום ב', 30 נובמבר 2021

הליך הגשת הבקשה:

א. מילוי הטופס המקוון

ב. העלאת המסמכים הבאים לתיקיית העלאת מסמכים אישית לפי ההוראות המופיעות כאן

• קורות חיים - על-פי ההנחיות בקובץ שבקישור (יש להישתמש בתבנית)
  • מכתב הגשת המועמדות מופנה לדיקן הפקולטה, פרופסור דינה בן יהודה
  • רשימת פרסומים - על-פי ההנחיות בקובץ שבקישור
  • תמונת פרופיל עדכנית
  • ביוגרפיה מדעית/קלינית המתארת את ההישגים במקצוע ובמחקר עד כה (עמוד אחד)
  • תכנית מחקר אופציונלית  (עמוד עד 3 עמודים)
  • הצהרה לגבי הוראה והדרכה קלינית (ניסיון עד כה ותכניות לעתיד) (עד עמוד אחד)

ג. מכתבי המלצה מ-3 קלינאים/ות בכירים/ות שיש להם/ן היכרות עם המועמד/ת ו/או עבודתו/ה - ישלחו לפי המנגנון המתואר כאן