תוכנית להשלמת ידע לבוגרי חו"ל לקראת בחינת הרישוי ברוקחות

אנו שמחים לבשר על פתיחת הרשמה לתוכנית להשלמת ידע לבוגרי חו"ל, לקראת בחינת הרישוי ברוקחות, אשר תתקיים ביום 17.11.2021.

תכנית השלמת הידע מוצעת על ידי משרד הבריאות ותערך על ידי המדור ללימודי המשך, בית הספר לרוקחות, האוניברסיטה העברית.

מטרות תכנית ההכשרה:

• הרחבה והעמקה של הידע המקצועי בתחום הרוקחות.
  • מתן כלים להצלחה בבחינות הרישוי למקצוע.

תנאי קבלה לתוכנית ההכשרה:

• בוגרי חו"ל במקצוע הרוקחות הזכאים להיבחן בבחינת הרישוי, לרבות מועמדים שנכשלו בבחינה בעבר ומעוניינים להיבחן פעם נוספת.
  • התחייבות לעמוד בדרישות ההכשרה ולנוכחות ב 85% משעות ההכשרה לפחות.
  • התחייבות לגשת לבחינת הרישוי ברוקחות בתום תכנית ההכשרה ועשיית כל מאמץ לעבור אותה בהצלחה.
  • תשלום דמי השתתפות בתוכנית ההכשרה בסך 3,000 ₪ (ישולמו ישירות לאוניברסיטה).

מיקום: האוניברסיטה העברית בירושלים- קמפוס גבעת רם.

תאריך התחלה

1.6.21

תאריך סיום

28.10.21

ימים ושעות

ב' 14:00-21:00

ג' 14:00-21:00

ה' 14:00-20:00

דמי השתתפות

3,000 ₪

סילבוס הכנה לרישוי- NEWS_misc_syllabus-jerusalem.pdf (www.gov.il)

• לאור מגבלות הקורונה ייתכן וחלקים מתוכנית ההכשרה או כולה יועברו תוך שימוש באמצעי למידה מרחוק.
  • פתיחת התוכנית מותנית במינימום של 30 משתתפים.

תהליך ההרשמה:

קישור להרשמה לתוכנית ההכשרה - הרשמה לקורס השלמת ידע לבוגרי חו"ל ברוקחות לקראת בחינה (govforms.gov.il) יש למלא את הפרטים הנדרשים

בעת מילוי טופס ההרשמה יש לבחור במקום ההכשרה הרצוי: האוניברסיטה העברית בירושלים.

פרטי הנרשם כפי שנקלטו בטופס ההרשמה יועברו למוסד הלימוד הרלוונטי לסיום תהליך ההרשמה ותשלום דמי ההשתתפות.

ההרשמה תסתיים ביום 30.4.2021.

הבהרות:

רישום להכשרה אינו מהווה אישור רישום לבחינה. פרטים על הבחינה והליך ההרשמה לבחינה באתר משרד הבריאות.

• באחריות הנבחנים להשלים את תהליך ההרשמה מול המוסד האוניברסיטאי.
  • התוכנית תועבר בשפה העברית ותוך כדי שימוש בחומרי לימוד בשפה העברית ובשפה האנגלית.
  • באחריות הנבחנים להשלים / לרענן ידע בנושאים הנדרשים לבחינה שאינם מופיעים בסילבוס.
  • תכנית ההכשרה לא תקנה "בונוס" או "ציון מגן" לבחינת הרישוי הממשלתית.

מהרו להירשם- מספר המקומות מוגבל!

בשאלות ופניות בנושא ניתן לפנות אל מר רונן אלקיים, מרכז בכיר תכניות התערבות כ"א במשרד הבריאות: ronen.elkayam@moh.gov.il

או אל גב' הדס חוג'ה, מזכירת המדור ללימודי המשך, בית הספר לרוקחות, האוניברסיטה העברית: hadashu@savion.huji.ac.il

פרטים על הבחינה והליך ההרשמה לבחינה- בחינות הרישוי הממשלתיות ברוקחות, משרד הבריאות (health.gov.il)

סילבוס - NEWS_misc_syllabus-jerusalem.pdf (www.gov.il)